Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48325
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Абрамова, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Носіченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Какадій, Ю. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-29T08:01:07Z | - |
dc.date.available | 2024-02-29T08:01:07Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Абрамова Т. С., Носіченко Г. В., Какадій Ю. П. Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягід. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 148-149. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48325 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягід | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_148-149.pdf | 171.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.