Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48208
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Л. Ф. | - |
dc.contributor.author | Чернова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Антоненко, С. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-27T08:40:52Z | - |
dc.date.available | 2024-02-27T08:40:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Чернова Л. О., Антоненко С. П. Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 120-121. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48208 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_120-121.pdf | 162.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.