Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47987
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Віннікова, В. А. | - |
dc.contributor.author | Мальцева, Емілія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-23T14:16:46Z | - |
dc.date.available | 2024-02-23T14:16:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Мальцева Е. В. Управління міжнародною конкурентоздатністю підприємств ресторанного господарства: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. В. В. Віннікова; Харків, 2023. 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47987 | - |
dc.description.abstract | Актуальність теми кваліфікаційної роботи зумовлене тим становищем і блоком проблем з якими зіштовхуються підприємства ресторанного господарства. Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є конкурентоздатність підприємств ресторанного господарства. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є визначення міжнародної конкурентоспроможністю. Методи дослідження, які були застосовані в роботі: – проаналізовано основні показники конкурентоздатності підприємства. Це дало змогу, визначити слабкі сторони на підприємстві та визначити шляхи їх подолання; – запропонована методика оцінки конкурентного статусу підприємства. Це дозволить збільшити показники експорту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The relevance of the topic of the qualification work is determined by the situation and the set of problems faced by the enterprises of the restaurant industry. The object of research in the qualification work is the competitiveness of restaurant enterprises. The subject of the research of the qualification work is the definition of international competitiveness. Research methods used in the work: – the main indicators of the enterprise's competitiveness were analyzed. This made it possible to identify weaknesses in the enterprise and determine ways to overcome them; – the method of assessing the competitive status of the enterprise is proposed. This will increase export figures. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.subject | конкурентоздатність | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | competition | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.title | Управління міжнародною конкурентоздатністю підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of the international competitiveness of enterprises in the restaurant industry | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування | - |
Розташовується у зібраннях: | 073 - "Менеджмент" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_B_44_2_073z_21stn-2-03_Mal_tseva_Ye_V.pdf Restricted Access | 806.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.