Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47222
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пак, А. В. | - |
dc.contributor.author | Григор’єв, А. В. | - |
dc.contributor.author | Пак, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-10T20:12:31Z | - |
dc.date.available | 2024-02-10T20:12:31Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Пак А. В., Григор’єв А. В., Пак А. О. Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 395-398 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47222 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_Tekh_prohres_APK_23-395-398.pdf | 587.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.