Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorБалабай, К. С.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorКотюк, Т. В.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.date.accessioned2024-01-29T09:11:36Z-
dc.date.available2024-01-29T09:11:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С., Максимова Н. П., Лосєва С. М., Котюк Т. В., Погарський О. С. Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 87-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46315-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПрезентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словеніїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_87-93.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.