Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4574
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагоруй, Л. П.-
dc.contributor.authorМороз, А. М.-
dc.date.accessioned2022-08-10T04:16:12Z-
dc.date.available2022-08-10T04:16:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗагоруй Л. П., Мороз А. М. Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 45-47.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4574-
dc.description.abstractОбгрунтовано доцільність використання порошку ягід асаї у технології солодких напівжирних сиркових мас, що підвищує їх біологічну цінність та відповідає нормативним вимогам до даного виду продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe expediency of using acai berry powder in the technology of sweet semi-fat curds, which increases their biological value and meets the regulatory requirements for this type of product, is substantiated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211-
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectпорошок ягід асаїuk_UA
dc.subjectсиркова масаuk_UA
dc.subjectfunctional productsuk_UA
dc.subjectacai berry powderuk_UA
dc.subjectcurd massuk_UA
dc.titleВикористання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeThe use of acai berry powder in the technology of functional productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf281.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.