Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45562
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Іващенко, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Кісь-Коркіщенко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-17T09:29:14Z | - |
dc.date.available | 2024-01-17T09:29:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Експлуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ: метод. вказ. та завдання щодо виконання лабораторно-практ. роботи студентам денної та заоч. форми навчання з дисц. «Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. Г. Іващенко, Л. В. Кісь-Коркіщенко. Х.: ДБТУ, 2023. 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45562 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Експлуатація борошномельного вальцьового верстата ЗМ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_LPz_13_EKSP_Verstat boroshno_23.pdf | 660.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.