Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45434
Title: | Изучение конструктивно-технологических параметров рабочего органа для измельчения грубых и стебельчатых кормов |
Other Titles: | Дослідження конструктивно-технологічних параметрів робочого органу для подрібнення грубих та стеблових кормів Study of structural-controlled fluid body for crushingrude and stalked feed |
Authors: | Брагинец, Н. В. Вертий, А. А. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Брагинец Н. В., Вертий А. А. Изучение конструктивно-технологических параметров рабочего органа для измельчения грубых и стебельчатых кормов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 241-245. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132 |
Abstract: | Изучено влияние конструктивно-технологических параметров измельчения грубых и стебельчатых кормов на эффективность его работы. Построены теоретические зависимости производительности нового измельчителя от влажности корма и частоты вращения рабочего органа. Досліджено вплив конструктивно-технологічних параметрів подрібнювача грубих та стеблових кормів на ефективність його роботи. Побудовано теоретичні залежності продуктивності нового подрібнювача від вологості корму та частоти обертання робочого органу. The influence of structural and technological parameters of coarse grinding and stalked to the feed efficiency. The theoretical dependence of the performance of the new chopper from moisture feeds and speeds of the working body. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45434 |
Appears in Collections: | Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_132_2013_40.pdf | 270.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.