Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4528
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТележенко, Л. М.-
dc.contributor.authorБіленька, І. Р.-
dc.contributor.authorБуланша, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-08-09T12:01:24Z-
dc.date.available2022-08-09T12:01:24Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТележенко Л. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 296-301.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4528-
dc.description.abstractДосліджено хімічний склад двох сортів топінамбура. Установлено, що для ферментації краще використовувати бульби сорту Інтерес. Розроблено технологію виробництва ферментованих бульб топінамбура та їх використання для отримання продуктів спрямованої дії.uk_UA
dc.description.abstractThe chemical composition of two varieties of artichoke. Found that fermentation is better to use the tubers of the variety of interests. The technology of fermented artichoke tubers and their use for products directed action.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectпродукти спрямованої діїuk_UA
dc.titleФерментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_47.pdf292.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.