Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4528
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тележенко, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Біленька, І. Р. | - |
dc.contributor.author | Буланша, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T12:01:24Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T12:01:24Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Тележенко Л. М., Біленька І. Р., Буланша Н. А. Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 296-301. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4528 | - |
dc.description.abstract | Досліджено хімічний склад двох сортів топінамбура. Установлено, що для ферментації краще використовувати бульби сорту Інтерес. Розроблено технологію виробництва ферментованих бульб топінамбура та їх використання для отримання продуктів спрямованої дії. | uk_UA |
dc.description.abstract | The chemical composition of two varieties of artichoke. Found that fermentation is better to use the tubers of the variety of interests. The technology of fermented artichoke tubers and their use for products directed action. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | топінамбур | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | продукти спрямованої дії | uk_UA |
dc.title | Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_47.pdf | 292.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.