Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45114
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorЩербак, І. Ю.-
dc.date.accessioned2024-01-09T11:20:56Z-
dc.date.available2024-01-09T11:20:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКарбівнича Т. В., Щербак І. Ю. Розширення асортименту кондитерських виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 479-480uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45114-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозширення асортименту кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-480-481.pdf161.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.