Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45096
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPolupan, V.-
dc.contributor.authorSynko, Y.-
dc.date.accessioned2024-01-09T10:01:14Z-
dc.date.available2024-01-09T10:01:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationPolupan V., Synko Y. Modern trends in the development of the Ukrainian market of organic food products. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 446uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45096-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleModern trends in the development of the Ukrainian market of organic food productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-447.pdf80.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.