Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45080
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorБабчик, М. О.-
dc.date.accessioned2024-01-09T09:35:17Z-
dc.date.available2024-01-09T09:35:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧервоний В. М., Бабчик М. О. Основні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 427uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45080-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсновні аспекти розвитку ресторану японської кухні в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-428.pdf120.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.