Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45023
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorTezcan, E.-
dc.contributor.authorPolupan, V.-
dc.contributor.authorOliinykova, I.-
dc.date.accessioned2024-01-08T19:45:16Z-
dc.date.available2024-01-08T19:45:16Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationTezcan E., Polupan V., Oliinykova I. Features of providing the competitiveness of modern hotel services. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 347-348uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45023-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleFeatures of providing the competitiveness of modern hotel servicesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-348-349.pdf85.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.