Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44725
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Таран, О. М. | - |
dc.contributor.author | Пасемко, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Сагачко, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Кускова, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-03T08:29:32Z | - |
dc.date.available | 2024-01-03T08:29:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки з організації та проведення виробничої практики «Комплексна виробнича практика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», денної та заочної форми навчання; упоряд. Таран О.М., Пасемко Г.П., Сагачко Ю.М., Кускова С.В. Харків: ДБТУ, 2023. 38 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44725 | - |
dc.description.abstract | В методичних вказівках наведено основні положення та документи щодо організації та проходження комплексної виробничої практики, вимоги до структури, змісту та оформлення звіту, критерії оцінювання, форму підсумкової атестації. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки з організації та проведення виробничої практики «Комплексна виробнича практика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», денної та заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kompl.vyrob.praktyka_281_bak_2023.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.