Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44712
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСухомлинова, К. С.-
dc.date.accessioned2024-01-02T14:31:32Z-
dc.date.available2024-01-02T14:31:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСухомлинова К. С. Основні чинники формування конкурентних переваг органічної продукції. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 182-184uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44712-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсновні чинники формування конкурентних переваг органічної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-183-185.pdf165.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.