Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43919
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Немерицька, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Журавська, І. А. | - |
dc.contributor.author | Станкевич, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-19T10:16:13Z | - |
dc.date.available | 2023-12-19T10:16:13Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Агрохімія: метод. реком. щодо проведення практич. занять з навчальної дисципліни «Агрохімія» для підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» зі спец. 208 «Агроінженерія» галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство»; уклад.: Л. В. Немерицька, І. А. Журавська, С. В. Станкевич. Житомир, 2022. 31 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43919 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять практичні завдання з усіх тем дисципліни «Агрохімія» відповідно до освітньої програми підготовки молодших бакалаврів спеціальності 208 «Агроінженерія». У рекомендаціях висвітлені практичні аспекти, що пов’язані з роботою майбутніх фахівців зі спеціальності. Завдання підібрані у такому порядку і за ступенем складності, що дозволяють використовувати їх при опануванні нового матеріалу, повторенні, закріплені і підготовці до контрольної та самостійної роботи студентів на заняттях. Наведені рекомендації та фахові завдання допоможуть студентам зорієнтуватись на основних базових поняттях та вміннях спеціальності. | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Житомир | uk_UA |
dc.title | Агрохімія: метод. реком. щодо проведення практич. занять » для підготовки фахівців ОПС «Молодший бакалавр» зі спец. 208 «Агроінженерія» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Ahrokhimiya_PZ_22.pdf | 919.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.