Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4369
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безусов, А. Т. | - |
dc.contributor.author | Мазуренко, І. К. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T06:12:54Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T06:12:54Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Безусов А. Т., Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 151-158. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4369 | - |
dc.description.abstract | Науково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз. | uk_UA |
dc.description.abstract | It was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for children ill with the disbacteriosis. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | консерви | uk_UA |
dc.subject | дисбактеріоз | uk_UA |
dc.subject | дитяче харчування | uk_UA |
dc.title | Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_24.pdf | 261.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.