Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4368
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТележенко, Л. М.-
dc.contributor.authorЗоловська, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-06T06:03:22Z-
dc.date.available2022-08-06T06:03:22Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 143-150.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4368-
dc.description.abstractРозглянуто питання можливості прогнозування терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Наведено дані про дослідження впливу терміну зберігання на основні показники якості продукту.uk_UA
dc.description.abstractThe questions of possibilities predicting the shelf life milk plant dessert. Presents data on study the influence of storage time, on the basic parameters of the product.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмолочно-рослинний десертuk_UA
dc.subjectякість продуктуuk_UA
dc.subjectтермін зберіганняuk_UA
dc.subjectASLTuk_UA
dc.titleРозробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десертуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_23.pdf277.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.