Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4368
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тележенко, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Золовська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T06:03:22Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T06:03:22Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Тележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 143-150. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4368 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання можливості прогнозування терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Наведено дані про дослідження впливу терміну зберігання на основні показники якості продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The questions of possibilities predicting the shelf life milk plant dessert. Presents data on study the influence of storage time, on the basic parameters of the product. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | молочно-рослинний десерт | uk_UA |
dc.subject | якість продукту | uk_UA |
dc.subject | термін зберігання | uk_UA |
dc.subject | ASLT | uk_UA |
dc.title | Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_23.pdf | 277.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.