Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4353
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мурликіна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Упатова, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-05T17:23:42Z | - |
dc.date.available | 2022-08-05T17:23:42Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 34-42. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4353 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень щодо оптимізації технологічних параметрів одержання емульгаторів ацилгліцеринної природи із застосуванням як функції відгуку даних показника емульгуючої здатності зразків емульгаторів у модельних емульсіях на основі м’ясного фаршу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The given studies are devoted to the optimization of technological parameters of obtaining the emulsifiers of acylglycerine origin with using as response function of the data of emulsifying ability index of emulsifier samples in the model emulsions on the basis of minced meat. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясний фарш | uk_UA |
dc.subject | емульгатори ацилгліцеринної природи | uk_UA |
dc.subject | емульсії | uk_UA |
dc.subject | оптимізація технологічних параметрів | uk_UA |
dc.subject | соняшникова олія | uk_UA |
dc.subject | олія | uk_UA |
dc.title | Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_8.pdf | 316.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.