Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42650
Title: | Фаховий колоквіум |
Authors: | Гринченко, Ольга Олексіївна Фощан, Андрій Леонтійович |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Фаховий колоквіум: методичні рекомендації та завдання до семінарських занять для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.:Гринченко О. О, Фощан А.Л. // Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2021. 67 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації та завдання до семінарських занять з дисципліни «Фаховий колоквіум» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. Призначено для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», викладачів, наукових і практичних працівників. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42650 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_SR_ Fakhovyy kolokvium_21.pdf | 561.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.