Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42650
Title: Фаховий колоквіум
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Фощан, Андрій Леонтійович
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Фаховий колоквіум: методичні рекомендації та завдання до семінарських занять для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.:Гринченко О. О, Фощан А.Л. // Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2021. 67 с.
Abstract: Методичні рекомендації та завдання до семінарських занять з дисципліни «Фаховий колоквіум» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. Призначено для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», викладачів, наукових і практичних працівників.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42650
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_SR_ Fakhovyy kolokvium_21.pdf561.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.