Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42530
Title: | Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукуму |
Authors: | Бабаєв, С. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Самохвалова, О. В. Касабова, К. Р. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Бабаєв С. О. Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукуму. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 118-119. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42530 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_117.pdf | 220.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.