Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4249
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГасай, Є. Л.-
dc.date.accessioned2022-08-04T14:16:26Z-
dc.date.available2022-08-04T14:16:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГасай Є. Л. Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 263-270.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4249-
dc.description.abstractРозглянуто існуючі способи фальсифікації рибної продукції та проблеми, пов’язані з її виявленням і контролем. Запропоновано та експериментально апробовано кріоскопічний метод для виявлення фальсифікованої рибної продукції.uk_UA
dc.description.abstractConsidered the existing methods of falsification of fishery products and the problems associated with its detection and control. Proposed and experimentally tested cryoscopic method to detect fake fishery products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрибної продукціяuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectзаморожена рибаuk_UA
dc.subjectкріоскопічний методuk_UA
dc.titleПерспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__41.pdf273.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.