Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42471
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радченко, Анна Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Яранцева, Євгенія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-17T20:52:29Z | - |
dc.date.available | 2023-11-17T20:52:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методологія наукових досліджень: короткий конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко, Є. О. Яранцева. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42471 | - |
dc.description.abstract | Програма дисципліни «Методологія наукових досліджень» спрямована на формування у студентів системного погляду у дослідженні та розв’язанні науково-дослідних проблем та задач харчової промисловості та галузі в цілому, навчанні та оволодінні алгоритмом самостійного проведення та вирішенні наукових і технічних задач галузі. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною у підготовці фахівців високої кваліфікації, що розкриває систему знань, якими повинен оволодіти студент. Метою дисципліни є формування у студентів системного погляду, систематизація та закріплення теоретичних знань й практичних вмінь щодо побудови ефективного процесу вирішення наукової задачі, оволодіння методикою оцінки ефективності її вирішення планування експерименту й аналіз його результатів | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : РВВ ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Методологія наукових досліджень | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_MetodND_22.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.