Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42421
Название: Нові види морозива з використанням, як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавок
Авторы: Ребрик, К. В.
Савченко, Д. В.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Селютіна, Г. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ребрик К. В., Савченко Д. В. Нові види морозива з використанням, як інновації дрібнодисперсних плодово-ягідних добавок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, Г. А. Селютіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 98.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42421
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_98.pdf111.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.