Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4236
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погребняк, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Перкун, І. В. | - |
dc.contributor.author | Погребняк, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-04T12:43:28Z | - |
dc.date.available | 2022-08-04T12:43:28Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 232-241. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4236 | - |
dc.description.abstract | Здійснено експериментальні дослідження перспективного напряму підвищення безпеки та якості яблучного соку в процесі його освітлення і очищення за допомогою гідродинамічно-активованих флокулянтів. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the work it is carried out experimental studies of the promising trends of increase in the consumer properties, quality and safety of apple juice by its clarification and cleaning by the hydrodynamic-activated flocculants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | яблучний сік | uk_UA |
dc.subject | освітлення | uk_UA |
dc.subject | очищення | uk_UA |
dc.subject | гідродинамічно-активовані флокулянти | uk_UA |
dc.subject | очищення від важких металів | uk_UA |
dc.subject | флокулянти | uk_UA |
dc.title | Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__36.pdf | 300.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.