Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4236
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогребняк, В. Г.-
dc.contributor.authorПеркун, І. В.-
dc.contributor.authorПогребняк, А. В.-
dc.date.accessioned2022-08-04T12:43:28Z-
dc.date.available2022-08-04T12:43:28Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПогребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 232-241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4236-
dc.description.abstractЗдійснено експериментальні дослідження перспективного напряму підвищення безпеки та якості яблучного соку в процесі його освітлення і очищення за допомогою гідродинамічно-активованих флокулянтів.uk_UA
dc.description.abstractIn the work it is carried out experimental studies of the promising trends of increase in the consumer properties, quality and safety of apple juice by its clarification and cleaning by the hydrodynamic-activated flocculants.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectосвітленняuk_UA
dc.subjectочищенняuk_UA
dc.subjectгідродинамічно-активовані флокулянтиuk_UA
dc.subjectочищення від важких металівuk_UA
dc.subjectфлокулянтиuk_UA
dc.titleОчищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__36.pdf300.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.