Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42130
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorЮр'єва, О. О.-
dc.contributor.authorКравчук, Д. О.-
dc.contributor.authorЧмуль, Н. А.-
dc.date.accessioned2023-11-13T12:44:45Z-
dc.date.available2023-11-13T12:44:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКравчук Д. О., Чмуль Н. А. Розробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткою. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, О. О. Юр'єва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42130-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_25.pdf111.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.