Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4182
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorуклад. Аксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorуклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorуклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.date.accessioned2022-08-03T09:44:40Z-
dc.date.available2022-08-03T09:44:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХарчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказіки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 76 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182-
dc.description.abstractМетодичні вказівки містять 4 теми. Перша тема докладно знайомить студентів із правилами поведінки в хімічній лабораторії та технікою безпеки. У другій темі ретельно розглянуто питання про реактиви, посуд та обладанння хімічної лабораторії. Третя тема присвячена основам якісного хімічного аналізу. У четвертій темі розглянуто найбільш розповсюджені хімічні методи кількісного аналізу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectтехніка безпекиuk_UA
dc.subjectхімічний аналізuk_UA
dc.subjectреактивиuk_UA
dc.subjectтитриметричний аналізuk_UA
dc.subjectхімічний посудuk_UA
dc.titleХарчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових системuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
khim_analiz_21.pdf2.8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.