Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4182
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-03T09:44:40Z | - |
dc.date.available | 2022-08-03T09:44:40Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказіки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 76 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки містять 4 теми. Перша тема докладно знайомить студентів із правилами поведінки в хімічній лабораторії та технікою безпеки. У другій темі ретельно розглянуто питання про реактиви, посуд та обладанння хімічної лабораторії. Третя тема присвячена основам якісного хімічного аналізу. У четвертій темі розглянуто найбільш розповсюджені хімічні методи кількісного аналізу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | техніка безпеки | uk_UA |
dc.subject | хімічний аналіз | uk_UA |
dc.subject | реактиви | uk_UA |
dc.subject | титриметричний аналіз | uk_UA |
dc.subject | хімічний посуд | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
khim_analiz_21.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.