Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4178
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-03T08:56:04Z | - |
dc.date.available | 2022-08-03T08:56:04Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Нутриціологія: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 131 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни «Нутриціологія» є здобуття необхідних знань та умінь для вибору та реалізації напрямів покращення виробництва продуктів харчування, забезпечення збалансованості раціонів з урахуванням соціальних зрушень, технічного прогресу та розвитку різноманітних типів підприємств харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | дієтичне харчування | uk_UA |
dc.subject | фізіологія харчування | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | генетично модифіковані продукти | uk_UA |
dc.subject | харчові інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | раціони | uk_UA |
dc.subject | біохімічні процеси | uk_UA |
dc.subject | нутріціологія | uk_UA |
dc.title | Нутриціологія. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nutrition_18.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.