Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4178
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorуклад. Павлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorуклад. Аксьонова, Олена Федорівна-
dc.date.accessioned2022-08-03T08:56:04Z-
dc.date.available2022-08-03T08:56:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНутриціологія: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»); уклад.: Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 131 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни «Нутриціологія» є здобуття необхідних знань та умінь для вибору та реалізації напрямів покращення виробництва продуктів харчування, забезпечення збалансованості раціонів з урахуванням соціальних зрушень, технічного прогресу та розвитку різноманітних типів підприємств харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectгенетично модифіковані продуктиuk_UA
dc.subjectхарчові інгредієнтиuk_UA
dc.subjectраціониuk_UA
dc.subjectбіохімічні процесиuk_UA
dc.subjectнутріціологіяuk_UA
dc.titleНутриціологія. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nutrition_18.pdf3.08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.