Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Артеменко, Віктор Станіславович | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Цибань, Лілія Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-03T07:55:00Z | - |
dc.date.available | 2022-08-03T07:55:00Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Основи біологічної хімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій за спеціальностю 6.140100 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, М. С. Серік, Л. С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4166 | - |
dc.description.abstract | Опорний конспект розраховано на студентів факультету менеджменту спеціальністі 6.140100 «Готельно-ресторанна справа» вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програми курсу «Основи біохімії та фізіології харчування». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | фізіологія харчування | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | біохімія | uk_UA |
dc.subject | травна система | uk_UA |
dc.subject | енерговитрати людини | uk_UA |
dc.subject | лікувально-профілактичне харчування | uk_UA |
dc.subject | безпека харчування | uk_UA |
dc.title | Основи біологічної хімії та фізіології харчування. | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BIOCHE~1.PDF | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.