Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41527
Title: Дослідження впливу кута торцювання на зносостійкість бурякорізальних ножів
Other Titles: Исследование влияния угла торцевания на износостойкость свеклорезных ножей
Research of influence corner slant facing is on wearproofness of beet slicers
Authors: Фабричнікова, І. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Фабричнікова І. А. Дослідження впливу кута торцювання на зносостійкість бурякорізальних ножів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 148 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2014. С. 412-418
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 148
Abstract: Досліджується вплив кута косого торцювання на зносостійкість ножів для зрізування цукрових буряків у стружку при виробництві цукру. Встановлені розрахункові залежності між геометричними параметрами леза та величиною, яка визначає місце злому різальної кромки під дією сили, що вигинає лезо ножа.
Исследуется влияние угла косого торцевания на износостойкость ножей для изрезания сахарной свеклы в стружку при производстве сахара. Установлены расчетные зависимости между геометрическими параметрами лезвия ножа и величиной, определяющей место излома режущей кромки под действием изгибающей силы
Influence of corner slanting facing is investigated on wearproofness of knives for cutting away of saccharine beet in shaving at the production of sugar. The set calculation dependences are between the geometrical parameters of blade and size, which determines the location of breaking cutting edge under the action of force which curves a knife-blade
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41527
ISBN: 5-7987-0176 Х
Appears in Collections:Вип. 148: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67_148_2014_МСМ.pdf637.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.