Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХрамичка, Ю. Д.-
dc.date.accessioned2022-08-02T15:31:04Z-
dc.date.available2022-08-02T15:31:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХрамичка Ю. Д. Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 191-195.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4137-
dc.description.abstractДосліджено вплив гідродинамічного модуля на ефективність процесу знезараження м’ясної сировини ультразвуковими хвилями. Вивчено зміни показника відносної кількості КУО/г під час обробки м’ясної сировини.uk_UA
dc.description.abstractStudied the effect of hydrodynamic module efficiency of decontamination of raw meat ultrasonic waves. The changes of the relative rate of CFU/g in the processing of meat.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзнезараження м’ясної сировиниuk_UA
dc.subjectультразвукові хвиліuk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.titleАналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__30.pdf348.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.