Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4137
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Храмичка, Ю. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T15:31:04Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T15:31:04Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Храмичка Ю. Д. Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 191-195. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4137 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив гідродинамічного модуля на ефективність процесу знезараження м’ясної сировини ультразвуковими хвилями. Вивчено зміни показника відносної кількості КУО/г під час обробки м’ясної сировини. | uk_UA |
dc.description.abstract | Studied the effect of hydrodynamic module efficiency of decontamination of raw meat ultrasonic waves. The changes of the relative rate of CFU/g in the processing of meat. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | знезараження м’ясної сировини | uk_UA |
dc.subject | ультразвукові хвилі | uk_UA |
dc.subject | м’ясна сировина | uk_UA |
dc.title | Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__30.pdf | 348.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.