Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4131
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-08-02T14:28:08Z-
dc.date.available2022-08-02T14:28:08Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 159-165.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4131-
dc.description.abstractРозглянуто процес комбінованого очищення цибулі ріпчастої, подано експериментальну установку для дослідження процесу очищення цибулі, наведено експериментальні дані впливу попередньої термічної обробки на поверхневий шар цибулі ріпчастої.uk_UA
dc.description.abstractConsider the process of combination treatment of onion, the experimental setup for studying the cleaning of onion experimental data influence of preliminary heat treatment on the surface layer of onion.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectцибуля ріпчастаuk_UA
dc.subjectочищенняuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectекспериментальна установкаuk_UA
dc.titleДослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__25.pdf282.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.