Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛисенко, Г. Л.-
dc.contributor.authorІльчук, М. С.-
dc.date.accessioned2023-10-23T10:35:21Z-
dc.date.available2023-10-23T10:35:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІльчук М. С. Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина). Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р.; наук. кер. Лисенко Г. Л. Харків: ДБТУ, 2023. С. 114-116.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41229-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВиробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів, аспірантів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-114-116.pdf166.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.