Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41229
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лисенко, Г. Л. | - |
dc.contributor.author | Ільчук, М. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-23T10:35:21Z | - |
dc.date.available | 2023-10-23T10:35:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ільчук М. С. Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина). Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р.; наук. кер. Лисенко Г. Л. Харків: ДБТУ, 2023. С. 114-116. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41229 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів, аспірантів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-114-116.pdf | 166.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.