Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41197
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скляренко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-23T09:24:07Z | - |
dc.date.available | 2023-10-23T09:24:07Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Скляренко О. В. Виробництво яєць та м'яса курей в Україні. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 64-66. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41197 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Виробництво яєць та м'яса курей в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів, аспірантів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-64-66.pdf | 182.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.