Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41197
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкляренко, О. В.-
dc.date.accessioned2023-10-23T09:24:07Z-
dc.date.available2023-10-23T09:24:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСкляренко О. В. Виробництво яєць та м'яса курей в Україні. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 64-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41197-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВиробництво яєць та м'яса курей в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів, аспірантів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-64-66.pdf182.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.