Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4085
Title: | Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів |
Authors: | уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна уклад. Кузнецова, Тетяна Олегівна |
Keywords: | харчові продукти;органичні речовини;сировина;181 Харчові технології |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів: методичні вказівки та тестові завдання для самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" уклад.: Т.О. Кузнецова , Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 69 с. |
Abstract: | Спецкурс «Органічні речовини сировини та харчових продуктів» є поглибленим доповненням дисципліни «Харчова хімія. Розділ 2. Органічна хімія», що забезпечує фундаментальну підготовку студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Вивчення цієї дисципліни дає можливість майбутнім інженерам-технологам вирішувати завдання щодо організації та технологічного забезпечення виробництва харчових продуктів, розробки нових та удосконалення існуючих харчових технологій, забезпечення їх якості й безпечності, володіння основними методами контролю якості з метою організації метрологічних випробувань.Метою викладання спецкурсу є забезпечення глибокого і міцного засвоєння знань з хімії органічних речовин сировини та харчової продукції, закономірностей їх перетворень під впливом різних чинників, сучасних методів виділення і дослідження, та активне сприяння формуванню професійних компетенцій, спрямованих на забезпечення виконання подальших виробничих функцій майбутніх фахівців. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4085 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ORSHP_17_181.pdf | 384.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.