Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГафуров, О. В.-
dc.contributor.authorПідкорчевний, О. О.-
dc.date.accessioned2022-08-01T19:01:45Z-
dc.date.available2022-08-01T19:01:45Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В., Підкорчевний О. О. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 141-147.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень впливу основних параметрів процесу мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини на продуктивність ультрафільтраційних мембран. Визначено раціональні параметри проведення процесу ультрафільтраційного концентрування.uk_UA
dc.description.abstractThe results of studies of the basic parameters effect of the process of membrane protein-carbohydrate processing of raw milk on the performance of ultrafiltration membranes are described. The rational parameters of the ultrafiltration process of concentration are determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмембранна обробкаuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectультрафільтраційні мембраниuk_UA
dc.titleРаціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__22.pdf269.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.