Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4076
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Мазняк, З. О. | - |
dc.contributor.author | Гафуров, О. В. | - |
dc.contributor.author | Підкорчевний, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-01T19:01:45Z | - |
dc.date.available | 2022-08-01T19:01:45Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В., Підкорчевний О. О. Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 141-147. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4076 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень впливу основних параметрів процесу мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини на продуктивність ультрафільтраційних мембран. Визначено раціональні параметри проведення процесу ультрафільтраційного концентрування. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of studies of the basic parameters effect of the process of membrane protein-carbohydrate processing of raw milk on the performance of ultrafiltration membranes are described. The rational parameters of the ultrafiltration process of concentration are determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | мембранна обробка | uk_UA |
dc.subject | молочна сировина | uk_UA |
dc.subject | ультрафільтраційні мембрани | uk_UA |
dc.title | Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__22.pdf | 269.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.