Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4073
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.contributor.author | Лук'янов, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-01T17:57:23Z | - |
dc.date.available | 2022-08-01T17:57:23Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Лук'янов В. І. Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 129-135. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4073 | - |
dc.description.abstract | Подано результати моделювання процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з використанням електроконтактного нагрівання. Доведено можливість інтенсифікації теплової обробки в умовах одночасного електроконтактного та двобічного нагрівання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Presented the results of the modeling of combined frying of culinary products using of electric contact heating. Proved the possibility of intensification of heat treatment in conditions of simultaneous double and electric contact heating. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | жарення | uk_UA |
dc.subject | електроконтактне нагрівання | uk_UA |
dc.subject | двобічне нагрівання | uk_UA |
dc.title | Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__20.pdf | 308.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.