Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4073
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorЛук'янов, В. І.-
dc.date.accessioned2022-08-01T17:57:23Z-
dc.date.available2022-08-01T17:57:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Лук'янов В. І. Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 129-135.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4073-
dc.description.abstractПодано результати моделювання процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з використанням електроконтактного нагрівання. Доведено можливість інтенсифікації теплової обробки в умовах одночасного електроконтактного та двобічного нагрівання.uk_UA
dc.description.abstractPresented the results of the modeling of combined frying of culinary products using of electric contact heating. Proved the possibility of intensification of heat treatment in conditions of simultaneous double and electric contact heating.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectжаренняuk_UA
dc.subjectелектроконтактне нагріванняuk_UA
dc.subjectдвобічне нагріванняuk_UA
dc.titleМодельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріваннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__20.pdf308.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.