Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40716
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКолмакова, О. М.-
dc.contributor.authorБілоножко, М. М.-
dc.date.accessioned2023-10-15T18:39:20Z-
dc.date.available2023-10-15T18:39:20Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБілоножко М. М. Стратегічні аспекти досягнення фінансової стійкості підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Колмакова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40716-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСтратегічні аспекти досягнення фінансової стійкості підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aktualni_2012_s_3-118.pdf128.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.