Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40653
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Погарський, Олексій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Юр'єва, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Лосєва, Світлана Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-13T10:27:08Z | - |
dc.date.available | 2023-10-13T10:27:08Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія плодоово-ягідних соків та концентрованих продуктів» в дистанційному форматі для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Харчові технології в ресторанній індустрії», «Харчові технології», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології харчових продуктів тваринного походження» СВО «бакалавр» денної та заочної форми навчання; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Х.: ФОРТ, 2023. 76 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40653 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: вивчення особливостей технології виробництва освітлених плодово-ягідних соків, сутності основних технологічних операцій; вивчення вимог стандарту щодо якості соків, сокових напоїв, концентрованих продуктів; проведення розрахунку кількості сировини для отримання комбінованих натуральних соків та соків з цукром; вивчення асортименту, основних виробників, торгових марок, рецептурного складу, харчової та біологічної цінності плодово-ягідних соків та концентрованих продуктів, що реалізуються на підприємствах роздрібної торгівлі | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія плодоово-ягідних соків та концентрованих продуктів» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Lab_rob_KhT_R_4__Soky_ta_konts_frukt_kons_EK.pdf | 3.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.