Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40614
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorПогожих, М. І.-
dc.contributor.advisorПак, А. О.-
dc.contributor.authorМольський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-10-12T11:29:48Z-
dc.date.available2023-10-12T11:29:48Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМольський О. С. Пристрій для дослідження процесу зневоднення харчової сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 394.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40614-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПристрій для дослідження процесу зневоднення харчової сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_394-394.pdf129.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.