Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40611
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогожих, М. І.-
dc.contributor.advisorПак, А. О.-
dc.contributor.authorВолокітін, Р. Т.-
dc.contributor.authorЧеркашина, К. О.-
dc.date.accessioned2023-10-12T11:20:32Z-
dc.date.available2023-10-12T11:20:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВолокітін Р. Т., Черкашина К. О. Дослідження системної вологи клейковини методом ЕПР-спінових міток. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 391.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40611-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження системної вологи клейковини методом ЕПР-спінових мітокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_391-391.pdf140.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.