Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40380
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСаєнко, С. Ю.-
dc.contributor.advisorНечипоренко, І. В.-
dc.contributor.authorШульга, В. В.-
dc.date.accessioned2023-10-06T10:20:12Z-
dc.date.available2023-10-06T10:20:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШульга В. В. Використання динамічних блоків під час проектування підприємств із переробки харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Саєнко С. Ю., Нечипоренко І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 372.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40380-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання динамічних блоків під час проектування підприємств із переробки харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_372-372.pdf162.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.