Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40252
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаркевич, О. П.-
dc.contributor.authorБоровенська, О. О.-
dc.date.accessioned2023-10-04T08:41:27Z-
dc.date.available2023-10-04T08:41:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШаркевич О. П., Боровенська О. О. Небезпека харчових продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 12-13 квітня 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 117.uk_UA
dc.identifier.issn2519-4194-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40252-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleНебезпека харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2018_100.pdf296.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.