Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4008
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Коробець, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-31T16:50:38Z | - |
dc.date.available | 2022-07-31T16:50:38Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Ткаченко І. В. Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 36-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4008 | - |
dc.description.abstract | Науково обґрунтовано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних рослинних оздоровчих добавок-барвників із зелені петрушки та кропу з рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів із використанням процесів механодеструкції та механоактивації. | uk_UA |
dc.description.abstract | Scientifically motivated and is designed nanotechology powdery finely divided additives of vegetable health additions-dyes is scientifically reasonable and worked out from greenery of parsley and dill with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | добавки-барвники | uk_UA |
dc.subject | петрушка | uk_UA |
dc.subject | кріп | uk_UA |
dc.subject | нанотехнологія | uk_UA |
dc.title | Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__7.pdf | 291.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.