Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюбич, В. В.-
dc.contributor.authorЛещенко, І. А.-
dc.date.accessioned2023-09-27T09:29:03Z-
dc.date.available2023-09-27T09:29:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛюбич В. В., Лещенко І. А. Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 17-18 травня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 446-447.uk_UA
dc.identifier.issn2519-4194-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40053-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleХлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сортуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2021_446-447.pdf328.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.