Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39920
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О.О.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-09-25T13:06:09Z-
dc.date.available2023-09-25T13:06:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологія продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39920-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherФОРТuk_UA
dc.titleТехнологія продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
Lab.rob_TPOKh__Prod_bdzhilnytstva.pdf1.65 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.