Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39920
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О.О. | - |
dc.contributor.author | Погарський, О. С. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-25T13:06:09Z | - |
dc.date.available | 2023-09-25T13:06:09Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» / укл. Погарська В.В., Юр’єва О.О., Погарський О.С., Лосєва С.М. –Х.: ФОРТ, 2023. – 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39920 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ФОРТ | uk_UA |
dc.title | Технологія продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «БАД із продуктів бджільництва для оздоровчого харчування» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Размер | Формат | |
---|---|---|---|
Lab.rob_TPOKh__Prod_bdzhilnytstva.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.