Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3980
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Чаговець, В. В. | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-31T08:41:59Z | - |
dc.date.available | 2022-07-31T08:41:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 164-172. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3980 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки сирної маси під час її з’єднання з рослинними добавками, яка підвищує вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За допомогою математичного моделювання експериментальних даних було отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразків. | uk_UA |
dc.description.abstract | Expediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сирний продукт | uk_UA |
dc.subject | рослинні добавки | uk_UA |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk_UA |
dc.subject | математичне моделювання | uk_UA |
dc.title | Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__27.pdf | 341.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.