Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorЧаговець, В. В.-
dc.contributor.authorЧаговець, Л. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2022-07-31T08:41:59Z-
dc.date.available2022-07-31T08:41:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОбозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 164-172.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3980-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки сирної маси під час її з’єднання з рослинними добавками, яка підвищує вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За допомогою математичного моделювання експериментальних даних було отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразків.uk_UA
dc.description.abstractExpediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсирний продуктuk_UA
dc.subjectрослинні добавкиuk_UA
dc.subjectгідротермічна обробкаuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.titleОптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__27.pdf341.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.