Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3971
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorСоколова, Є. Б.-
dc.contributor.authorМаксимова, А. А.-
dc.date.accessioned2022-07-30T15:42:16Z-
dc.date.available2022-07-30T15:42:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Соколова Є. Б., Максимова А. А. Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 105-109.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3971-
dc.description.abstractРозглянуто впровадження системи НАССР на підприємства м’ясної промисловості з метою підвищення конкурентоспроможності продукції, що випускається, та зниження рівня витрат на утилізацію або переробку браку виробництва, що приводить до більш високої рентабельності підприємства.uk_UA
dc.description.abstractThe paper studies the implementation of the HACCP system in the meat industry in order to improve the competitiveness of products and reduce costs for recycling or disposal marriage of production, leading to higher profitability.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства м’ясної промисловостіuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectрентабельность підприємстваuk_UA
dc.subjectм’ясна промисловостьuk_UA
dc.titleУдосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__18.pdf229.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.