Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3965
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Качалов, В. В. | - |
dc.contributor.author | Михайлова, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T12:41:34Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T12:41:34Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Потапов В. О., Качалов В. В., Михайлова С. В. До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 73-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3965 | - |
dc.description.abstract | Отримано формули для інженерних розрахунків густини внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів. Наведено експериментальні дані про залежність внутрішніх джерел теплоти від об’єму зразків різної геометричної форми. | uk_UA |
dc.description.abstract | The formulas for engineering calculations of the density of internal heat sources in the microwave processing of food products have been obtained. Experimental data on the dependence of the internal heat sources from the sample volume of various geometric shapes are presented. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | мікрохвильова обробка | uk_UA |
dc.subject | інженерні розрахунки | uk_UA |
dc.title | До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__13.pdf | 324.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.