Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3965
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorКачалов, В. В.-
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.date.accessioned2022-07-30T12:41:34Z-
dc.date.available2022-07-30T12:41:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Качалов В. В., Михайлова С. В. До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 73-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3965-
dc.description.abstractОтримано формули для інженерних розрахунків густини внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів. Наведено експериментальні дані про залежність внутрішніх джерел теплоти від об’єму зразків різної геометричної форми.uk_UA
dc.description.abstractThe formulas for engineering calculations of the density of internal heat sources in the microwave processing of food products have been obtained. Experimental data on the dependence of the internal heat sources from the sample volume of various geometric shapes are presented.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectмікрохвильова обробкаuk_UA
dc.subjectінженерні розрахункиuk_UA
dc.titleДо питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__13.pdf324.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.