Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39635
Title: | Соління рибної сировини як етап процесу її сушіння |
Authors: | Постнов, Г. М. Яковлєв, О. В. Червоний, В. М. Чеканов, М. А. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Постнов Г. М., Яковлєв О. В., Червоний В. М., Чеканов М. А. Соління рибної сировини як етап процесу її сушіння. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 63-64. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39635 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_63-64.pdf | 215.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.